Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Makina me Qera 25%

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta Turistike dhe Paketa Turistike
Bali dhe Katar 8Dite Tour
7 Net dhe 8 Ditë || 06/04/2020 - 13/04/2020
Tipi Paketes: Mëngjes

Bali dhe Katar 8Dite Tour


Kategoria e Ofertës: Bali & Katar, 6Prill, 8Dite, 1299 €
Shteti: Indonezi
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 06/04/2020 - 13/04/2020
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 1299 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-800
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Disneyland Paris
3 Net dhe 4 Ditë || 20/02/2020 - 23/02/2020
Tipi Paketes: Mëngjes

Disneyland Paris


Kategoria e Ofertës: Disneyland Paris, 30Janar, 4 Dite
Shteti: France
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 20/02/2020 - 23/02/2020
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 290 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-796
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Maluma Koncert
1 Net dhe 2 Ditë || 11/03/2020 - 12/03/2020
Tipi Paketes: Mëngjes

Maluma Koncert


Kategoria e Ofertës: Maluma Koncert
Shteti: Greqi
Transporti: Avion + Autobus
Nisja e Radhës: 11/03/2020 - 12/03/2020
Qëndrimi: 1 Net dhe 2 Ditë
Nga 219 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-795
Ndeshja Rome Vs Juventus
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes

Ndeshja Rome Vs Juventus


Kategoria e Ofertës: PAKETA SPORTIVE
Shteti: Itali
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-790
 • Transporti me Avion
Ndeshja Inter VS Milan
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes

Ndeshja Inter VS Milan


Kategoria e Ofertës: PAKETA SPORTIVE
Shteti: Itali
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-786
Tour ne Bregdetin Dalmat
3 Net dhe 4 Ditë || 06/03/2020 - 09/03/2020
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Tour ne Bregdetin Dalmat


Kategoria e Ofertës: Bregdeti Dalmat, 6,13Mars, 4Dite 119€
Shteti: Kroaci
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 06/03/2020 - 09/03/2020
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 119 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-784
 • Transporti me Autobus
 • Guidë në Shqip
Sofje - Selanik Tour
3 Net dhe 4 Ditë || 06/03/2020 - 09/03/2020
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Sofje - Selanik Tour


Kategoria e Ofertës: Sofje-Selanik ,6,13 Mars, 4Dite 99€
Shteti: Greqi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 06/03/2020 - 09/03/2020
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 99 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-782
 • Transporti me Autobus
 • Shoqërues Shqipëtar
Bangkok - Pattaya Tour
7 Net dhe 8 Ditë || 23/04/2020 - 30/04/2020
Tipi Paketes: Mëngjes

Bangkok - Pattaya Tour


Kategoria e Ofertës: Bangkok - Pattaya ,23Prill, 8Dite 1099€
Shteti: Thailand
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 23/04/2020 - 30/04/2020
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 1099 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-781
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Guidë në Shqip
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Prage-Bratislave-Budapest
4 Net dhe 5 Ditë || 10/03/2020 - 14/03/2020
Tipi Paketes: Mëngjes

Prage-Bratislave-Budapest


Kategoria e Ofertës: Prage-Bratislave-Budapest, 10Mars, 5Dite 369€
Shteti: Sllovaki
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 10/03/2020 - 14/03/2020
Qëndrimi: 4 Net dhe 5 Ditë
Nga 369 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-778
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Guidë në Shqip
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Vere ne Detin Balltik, 31Korrik,14Dite, 669 €
13 Net dhe 14 Ditë || 01/05/2020 - 14/05/2020
Tipi Paketes: Mëngjes

Vere ne Detin Balltik, 31Korrik,14Dite, 669 €


Kategoria e Ofertës: Vere ne Detin Balltik, 1 Maj, 14 Dite, 669 €
Shteti: Suedi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 01/05/2020 - 14/05/2020
Qëndrimi: 13 Net dhe 14 Ditë
Nga 669 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-755
 • Transporti me Autobus
 • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2020© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania